Woningontruiming

Frissr Huis kan u helpen met de volgende schoonmaakdiensten

Woningontruiming

Zoek je hulp om je woning te ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Frissrhuis maakt het voor je mogelijk!

Spoedontruiming zorgkamer

Wij verzorgen ook ontruimingen van woningen in het verzorgings- of verpleeghuis.

Woning verkoop klaar maken

Van woningontruiming en het schoonmaken tot aan de kleinere klusjes zoals het dichtmaken van boor- en spijkergaten en het verwijderen van tapijt en behang, zodat je woning klaar is voor de verkoop.

Woning verhuur klaar maken

Van woningontruiming en het schoonmaken tot aan de kleinere klusjes zoals het dichtmaken van boor- en spijkergaten en het verwijderen van tapijt en behang, zodat je woning klaar is voor de verhuur.

Harde/zachte vloeren verwijderen

Voor het verwijderen van alle soorten harde en zachte vloeren, bijvoorbeeld tapijt, plavuizen, laminaat en trapbekleding.

Schoonmaak woning

Schoonmaak woning

"Ik kan Frissr niet genoeg aanbevelen! Ze zijn altijd vriendelijk, professioneel en leveren uitstekende schoonmaakdiensten. Hun flexibiliteit heeft ons geholpen om onze schoonmaakbehoeften naadloos te integreren in ons drukke werkschema. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf, zoek dan niet verder dan Frissr!"

Manon Zandwijk

"Geweldige ervaring met Frissr! Ze maken ons kantoor altijd brandschoon en laten het er geweldig uitzien. Het beste van alles is dat ze altijd beschikbaar zijn als we last-minute wijzigingen nodig hebben in ons schoonmaakschema. Betrouwbaar en efficiƫnt, ik kan ze ten zeerste aanbevelen!"

David van Heer

"Geweldige schoonmaakservice! Altijd op tijd en ze doen hun werk goed. Het is fijn dat ze flexibel zijn en betrouwbaar. Ik raad ze zeker aan voor bedrijven die een goede schoonmaakservice zoeken."

Henk Vermeulen

Met een paar keer per jaar een grote schoonmaak van zolder tot kelder blijft mijn huis frissr.

Wilma Steen

Altijd kraakhelder zicht door mijn ruiten dankzij Frissrhuis!

Ad Boom

Met mijn hele drukke agenda heb ik zelf geen tijd om de tuin bij te
houden. Daarom kwam ik terecht op deze site. Nu kan ik genieten van
mijn tuin zonder er zelf naar om hoeven te kijken.

Johan Visser

Meer weten over Frissr? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat je gegevens achter en je hoort meteen van ons als het zover is