Vloeronderhoud

Ook op het gebied van het onderhoud aan alle soorten vloerafwerking zijn wij uw specialist.

De vloeren in uw bedrijfspand worden op een andere manier belast dan bijvoorbeeld bij u thuis het geval is en dit vergt logischerwijs dan ook ander onderhoud. Ten eerste voeren wij het dagelijks onderhoud grondig voor u uit volgens het overeengekomen schoonmaakprogramma. Ten tweede is periodiek onderhoud van groot belang. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het uitvoeren van een vlekkenronde op tapijt of het schrobben van een stenen vloer of het opwrijven van een linoleumvloer. Daarnaast is ook de frequentie van groot belang voor het verlengen van de levensduur van uw vloerafwerking. Het vloeronderhoud kan bestaan uit het behandelen van uw houten vloer, het strippen en conserveren van uw linoleum vloer, het impregneren van uw natuurstenen vloer of het reinigen van uw tapijt en eventueel voorzien van een vuilafstotende impregneerlaag.

Tijdig en goed onderhoud aan uw vloer zorgt ervoor dat uw vloer langer mooi en fris blijft. Elke vloer is erbij gebaat dat speciaal onderhoud tijdig wordt uitgevoerd. Dit bevordert de duurzaamheid en u kunt langer van uw vloer genieten.

Vloersoorten

Ongeacht welke vloer u heeft, het bepaalt de sfeer van uw bedrijf. Door de diversiteit van vloeren zoals bijvoorbeeld tapijt, marmoleum, linoleum, tegelvloeren, grindvloeren, sportvloeren, betonnen vloeren of een natuurstenen vloer is het uitermate belangrijk dat deze vloersoorten op de juiste manier onderhouden worden. Rejo Cleaning kan de volgende manieren van vloeronderhoud verzorgen:

Specialistisch vloeronderhoud door Rejo Cleaning

  • Strippen en conserveren van vloeren
  • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- of linoleum vloeren
  • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking en tapijt
  • (Machinaal) schrobben van vloeren
  • Polijsten en kristalliseren van o.a. natuurstenen vloeren

offerte aanvragen