Service artikelen

 

Service artikelen

Bij Frissr streven we ernaar om de sanitairbeleving te verbeteren door middel van hoogwaardige dispensers en verbruiksartikelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam. Ons uitgebreide assortiment omvat dispensers voor handzeep, handdoeken, toiletpapier, luchtverfrissers en meer, evenals een breed scala aan bijbehorende verbruiksartikelen van topkwaliteit.

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste dispensers en verbruiksartikelen voor je specifieke behoeften. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook uitstekende klantenservice te bieden, zodat je met vertrouwen kunt winkelen. Door op onderstaande knop te klikken kom je terecht in de webshop van onze professionele partner Frissrwinkel.

frissrwinkel

Dispensers

De QuartzLine is tot in alle details doordacht en compleet uitgevoerd. Met zorg ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Elke dispenser is eenvoudig te openen en – indien gewenst – af te sluiten met een universele sleutel. Voor elke toepassing en voor elke ruimte vindt u de juiste keuze. De matte kleur geeft uw dispenser een eigentijdse en chique uitstraling.

Door op onderstaande knop te klikken kom je terecht in de webshop van onze professionele partner Frissrwinkel.

 

frissrwinkel

Verbruiksartikelen

Of je nu op zoek bent naar toiletpapier, handdoeken, handzeep, luchtverfrissers of andere essentiële verbruiksartikelen, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van een professionele omgeving.

Wij begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden sanitaire ruimte, daarom streven we ernaar om alleen verbruiksartikelen van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze producten zijn niet alleen effectief in het bevorderen van hygiëne, maar ze zijn ook ontworpen met het oog op comfort en gemak voor gebruikers.

Door op onderstaande knop te klikken kom je terecht in de webshop van onze professionele partner Frissrwinkel.

frissrwinkel

OFFERTE AANVRAGEN

Frissr is dé specialist op gebied van professionele schoonmaak, reiniging en ontruimingen van de meest extreme en uitzonderlijke situaties.

Beschrijf hier de situatie

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.