Wat doen we

Ons team van professionals staat klaar om jouw kantoor, winkel of andere zakelijke ruimte brandschoon te maken. Hier zijn enkele van onze diensten:

Reguliere schoonmaak

Wij zijn er om je werkomgeving schoon, georganiseerd en hygiƫnisch te houden om de gezondheid, veiligheid en productiviteit van werknemers te bevorderen, evenals een positieve indruk te maken op klanten en bezoekers.

Prijsberekening

Specialistische schoonmaak

Naast reguliere schoonmaak hebben wij ook vakmensen voor specialistische schoonmaak zoals vloeronderhoud, dieptereiniging keukens en dieptereiniging sanitair.

Specialistische schoonmaak

Service artikelen

Bij Frissr streven we ernaar om de sanitairbeleving te verbeteren door middel van hoogwaardige dispensers en verbruiksartikelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam. Ons uitgebreide assortiment omvat dispensers voor handzeep, handdoeken, toiletpapier, luchtverfrissers en meer, evenals een breed scala aan bijbehorende verbruiksartikelen van topkwaliteit.

Service artikelen

"Ik kan Frissr niet genoeg aanbevelen! Ze zijn altijd vriendelijk, professioneel en leveren uitstekende schoonmaakdiensten. Hun flexibiliteit heeft ons geholpen om onze schoonmaakbehoeften naadloos te integreren in ons drukke werkschema. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf, zoek dan niet verder dan Frissr!"

Manon Zandwijk

"Geweldige ervaring met Frissr! Ze maken ons kantoor altijd brandschoon en laten het er geweldig uitzien. Het beste van alles is dat ze altijd beschikbaar zijn als we last-minute wijzigingen nodig hebben in ons schoonmaakschema. Betrouwbaar en efficiƫnt, ik kan ze ten zeerste aanbevelen!"

David van Heer

"Geweldige schoonmaakservice! Altijd op tijd en ze doen hun werk goed. Het is fijn dat ze flexibel zijn en betrouwbaar. Ik raad ze zeker aan voor bedrijven die een goede schoonmaakservice zoeken."

Henk Vermeulen

Met een paar keer per jaar een grote schoonmaak van zolder tot kelder blijft mijn huis frissr.

Wilma Steen

Altijd kraakhelder zicht door mijn ruiten dankzij Frissrhuis!

Ad Boom

Met mijn hele drukke agenda heb ik zelf geen tijd om de tuin bij te
houden. Daarom kwam ik terecht op deze site. Nu kan ik genieten van
mijn tuin zonder er zelf naar om hoeven te kijken.

Johan Visser

Meer weten over Frissr? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.