Hoe werkt het

Bij Frissr regel je jouw schoonmaak moeiteloos online en direct met een van onze deskundige professionals. Frissr opereert lokaal, met ons eigen team en vertrouwde partners.

Prijsberekening

Weet je hoeveel uur schoonmaak je wilt laten uitvoeren door onze professionals? Vul dan de prijsberekeningtool in en dan zie je vanzelf de kosten per 4 weken. Vul vervolgens je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact op.

 

prijsberekening

Opdracht

Je hebt de vrijheid om de offerte te aanvaarden of af te wijzen. Als je akkoord gaat, gaan we onmiddellijk aan de slag door jouw opdracht toe te wijzen aan een van onze medewerkers. Gedurende het proces houdt een van onze collega’s je constant op de hoogte van de voortgang van je opdracht.

 

 

prijsberekening

Alles geregeld

Na afronding van de opdracht ontvang je aan het einde van de maand van ons één overzichtelijke factuur met alle door jou gebruikte diensten. Bovendien is de terugkerende schoonmaak maandelijks opzegbaar!

 

 

prijsberekening

oFFERTE AANVRAGEN

Frissr is dé specialist op gebied van professionele schoonmaak, reiniging en ontruimingen van de meest extreme en uitzonderlijke situaties.

Beschrijf hier de situatie

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.